Rozvoz jídel

obrazek

pondělí 13.06.2022

  1. A) Hovězí vývar s nudlemi1,3,9
  2. B) Zeleninová s bramborem a vejcem1,3,7
  3. 1) Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík1,3,7
  4. 2) Marinovaný vepřový plátek podávaný se sázeným vejcem a šťouchaným bramborem1,3
  5. 3) Vepřová jatýrka na cibulce a slanině, dušená rýže1
  6. 4) Smažený celer, vařený brambor, tatarská omáčka1,3,7
  7. 5) Kuřecí plátek s hermelínovým přelivem podávaný s těstovinami penne1,3,7

úterý 14.06.2022

  1. A) Kuřecí vývar s rýží a hráškem1,3,9
  2. B) Mexická fazolová1
  3. 1) Vepřový guláš dle „Petra Voka“podávaný s houskovým knedlíkem1,3,7
  4. 2) Dušené vepřové v mrkvi, vařený brambor1
  5. 3) Císařské kuřecí nudličky (kuřecí prsa, žampióny, pórek, oregáno), dušená rýže1
  6. 4) Kuřecí plátek na pórku, těstoviny penne1,3,7
  7. 5) Šišky s mákem, cukrem a máslem1,3,7
obrazek
obrazek

středa 15.06.2022

  1. A) Iberská
  2. B) Čočková s párkem1
  3. 1) Sekaná svíčková, houskový knedlík1,3,7,9,10
  4. 2) Smažený kuřecí řízek obalovaný v kukuřičných lupíncích, bramborová kaše, kyselá okurka1,3,7
  5. 3) Kuřecí plátek s celerovým přelivem, dušená rýže1,7
  6. 4) Špagety po uhlířsku(vejce, slanina, cibulka) sypané sýrem1,3,7
  7. 5) Brokolicový mozeček, vařený brambor, tatarská omáčka1,3,7

čtvrtek 16.06.2022

  1. A) Hovězí vývar s krupicovými noky1,3,9
  2. B) Rajčatová s nudlemi1,3
  3. 1) Pražská hovězí pečeně, houskový knedlík1,3,10
  4. 2) Vepřový plátek zapečený se třemi sýry, vařený brambor, česnekový dip1
  5. 3) Zapečené palačinky s kuřecím masem, špenátem a vejci1,3,7
  6. 4) Katův šleh podávaný s dušenou rýží1
  7. 5) Těstoviny s kuřecím masem, rajčaty a žampióny sypané sýrem1,3,7
obrazek
obrazek

pátek 17.06.2022

  1. A) Česneková1,3,9
  2. B) Kapustová s bramborem1
  3. 1) Vepřová plec na paprice, houskový knedlík1,3,7
  4. 2) Vepřové ražniči s čerstvou cibulkou, hořčicí a vařeným bramborem1
  5. 3) Drůbeží rizoto se zeleninou a kari sypané sýrem7
  6. 4) Vepřová kotleta na čerstvých bylinkách podávaná s hráškovými špagetami se slaninou1
  7. 5) Zeleninový salát s tuňákem, olivami a vejcem

Kontakt

Dobrovského 1,
377 01 Jindřichův Hradec

info@zameckamastal.cz

Otevírací doba

Pondělí - Pátek: 11:30 - 22:00
Sobota: 11:30 - 24:00
Neděle: zavřeno

Rezervace a rozvoz

Michal Pauk - majitel a šéfkuchař

Mobil: +420 775 996 862

Spojte se s námi