Rozvoz jídel

obrazek

pondělí 22.08.2022

  1. A) Hovězí vývar s nudlemi1,3,9
  2. B) Brokolicová s vejcem1,3,7
  3. 1) 100g Maďarský vepřový guláš, houskový knedlík1,3,7
  4. 2) 100g Kuřecí plátek s restovanou zeleninou na másle, vařený brambor1,7,9
  5. 3) 100g Kuřecí nudličky se žampióny, pórkem a oreganem, dušená rýže1 
  6. 4) 100g Dušené vepřové v mrkvi, vařený brambor1
  7. 5) 100g Dalmácké čufty, těstoviny penne1,3,7

úterý 23.08.2022

  1. A) Krupicová s vejcem1,3,9
  2. B) Čočková s párkem1
  3. 1) 100g Hovězí pečeně s restovanou klobásou a slaninou, houskový knedlík1,3,10
  4. 2) 100g Grilovaný vepřový plátek zapečený s listovým špenátem a sýrem, vařený brambor, česnekový dip1,7
  5. 3) 100g Kuřecí plátek s liškovou omáčkou, těstoviny penne1,3,7
  6. 4) 100g Kuřecí a vepřové maso s burskými oříšky, pórkem a čínským zelím, podávané s dušenou rýží
  7. 5) 200g Jablková žemlovka s tvarohem a rozinkami1,3,7
obrazek
obrazek

středa 24.08.2022

  1. A) Kuřecí vývar se zeleninou a kus kusem1,3,9
  2. B) Frankfurtská s párkem1
  3. 1) 100g Hovězí vařené přední, rajská omáčka, houskový knedlík
  4. 2) 100g Holandský mletý řízek, bramborová kaše, kyselá okurka1,3,7
  5. 3) 100g Kuřecí nudličky se smetanou, nivou a hráškem, dušená rýže1,7
  6. 4) 200g Mexické fazole s mletým masem a rajčaty, pečivo1,3,7
  7. 5) 200g Těstovinový salát se šunkou, brokolicí a zeleninou

čtvrtek 25.08.2022

  1. A) Hovězí vývar s celestýnskými nudlemi1,3,9
  2. B) Zeleninová s bramborem a smetanou1,3,7,9
  3. 1) 100g Cikánské vepřové kostky, houskový knedlík1,3,7
  4. 2) 100g Grilovaný vepřový plátek s fazolkami restovanými na česneku a slanině, vařený brambor1
  5. 3) 250g Drůbeží rizoto s kari sypané sýrem, kyselá okurka 7
  6. 4) 200g Těstoviny s kuřecím masem, brokolicí a smetanou sypané sýrem1,7
  7. 5) 100g Ovarové koleno, křen, hořčice, pečivo1,3,10
obrazek
obrazek

pátek 26.08.2022

  1. A) Zeleninový vývar s rýží a hráškem1,3,9
  2. B) Kuřecí kaldoun1,7,9
  3. 1) 100g Znojemská hovězí pečeně, houskový knedlík1,3,7
  4. 2) 100g Olomoucký steak podávaný s vařeným bramborem a česnekovým dipem1,7
  5. 3) 100g Vepřové kostky na slanině a hlívě ústřičné, dušená rýže 1,7
  6. 4) 200g Těstoviny s kuřecím masem a listovým špenátem1,3,7
  7. 5) 120g Smažený celer, vařený brambor, tatarská omáčka 1,3,7

Kontakt

Dobrovského 1,
377 01 Jindřichův Hradec

info@zameckamastal.cz

Otevírací doba

Pondělí - Pátek: 11:30 - 22:00
Sobota: 11:30 - 24:00
Neděle: zavřeno

Rezervace a rozvoz

Michal Pauk - majitel a šéfkuchař

Mobil: +420 775 996 862

Spojte se s námi