Rozvoz jídel

×

Oznámení

Chyba SMTP! Ověřování selhalo.

obrazek

Pondělí

  1. A Hovězí vývar s rýží1,3,9
  2. B Zeleninová s bramborem a vejcem1,3,7,9

  3. 1 100g Vepřová plec na žampiónech, houskový knedlík1,3,7
  4. 2 120g Vepřenky s vařeným bramborem, cibulkou a hořčicí1,3,10
  5. 3 200g Těstoviny MILANO s kuřecím masem a rajčaty sypané sýrem1,3,7
  6. 4 100g Kuřecí prsíčko s pórkem a kari ve smetanové omáčce, dušená rýže1,7
  7. 5 250g Těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou1,3,7

Úterý

  1. A Kuřecí vývar s kus kusem1,3,9
  2. B Květáková s vejcem1,3,7

  3. 1 100g Maďarský vepřový guláš, houskový knedlík1,3,7
  4. 2 120g Steak z vepřové kotlety zapečený s hruškou a hermelínem, šťouchaný brambor s cibulkou
  5. 3 100g Pikantní vepřová směs, dušená rýže1
  6. 4 200g Zeleninový bulgur s grilovaným kuřecím plátkem
  7. 5 200g Bramborové šišky s mákem, cukrem a máslem1,3,7
obrazek
obrazek

Středa

  1. A Krupicová s vejcem1,3,9
  2. B Čočková s párkem1,7

  3. 1 120g Kuřecí plátek zapečený se sýrem a klobásou podávaný s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou
  4. 2 100g Znojemská hovězí pečeně, houskový knedlík1,3,7
  5. 3 100g Pečený bok v medové marinádě podávaný s jihočeským kočičákem1,10
  6. 4 250g Drůbeží rizoto se zeleninou a kari, kyselá okurka
  7. 5 120g Smažené celerové řízečky podávané s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou

Čtvrtek

  1. A Česneková s vejcem a vločkami1,3,9
  2. B Žampiónová1,7

  3. 1 120g Olomoucký vepřový steak podávaný se šťouchaným bramborem
  4. 2 100g Bratislavské vepřové plecko podávané s houskovým knedlíkem1,3,7
  5. 3 250g Zapečené brambory s kuřecím masem, smetanou a sýrem3,7
  6. 4 100g Kuřecí nudličky na mandlích v sýrové omáčce, dušená rýže1,7
  7. 5 250g Špagety po uhlířsku(vejce, slanina, smetana) sypané sýrem1,3,7
obrazek
obrazek

Pátek

  1. A Hovězí vývar s nudlemi1,3,9
  2. B Zelná s klobásou1,7

  3. 1 120g Španělský ptáček, houskový knedlík1,3,7,10
  4. 2 100g Smažené rybí filé podávané s bramborovou kaší, kyselá okurka3,7
  5. 3 1) 100g Restovaná drůbeží jatýrka na medu a chilli, dušená rýže1
  6. 4 150g Pikantní kuřecí křidélka podávaná se zeleninovým salátem a pečivem1,3
  7. 5 100g Kuřecí nudličky se žampióny a nivou, těstoviny penne1,3,7

Kontakt

Dobrovského 1,
377 01 Jindřichův Hradec

info@zameckamastal.cz

Otevírací doba

Pondělí - Pátek: 11:30 - 22:00
Sobota: 11:30 - 24:00
Neděle: zavřeno

Rezervace a rozvoz

Michal Pauk - majitel a šéfkuchař

Mobil: +420 775 996 862

Spojte se s námi