Rozvoz jídel

obrazek

pondělí 08.02.2021

  1. A) Hovězí vývar s rýží a hráškem,1,3,9
  2. B) Zeleninová s bramborem a vejcem1,3,7,9
  3. 1) 100g Domažlické vepřové ragů, houskový knedlík1,3,7
  4. 2) 120g Přírodní mletý řízek sypaný sýrem, bramborová kaše, kyselá okurka1,3,10
  5. 3) 100g Kuřecí plátek zapečený s hermelínem, dušená rýže1,7
  6. 4) 100g Zeleninové placičky se sýrem, vařený brambor, tatarská omáčka1,3,7
  7. 5) 250g Těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou1,3,7

úterý 09.02.2021

  1. A) Krupicová s vejcem1,3,9
  2. B) Hrachová s párkem1
  3. 1) 100g Zabijačkový guláš, houskový knedlík1,3,7
  4. 2) 200g Zapečené brambory s mletým masem, smetanou a pórkem3,7
  5. 3) 100g Pikantní hovězí soté, hrášková rýže1
  6. 4) 100g Smažené kuřecí placičky s kari a sýrem, vařený brambor, tatarská omáčka1,3
  7. 5) 200g Nudle s tvarohem, cukrem a máslem1,3,7
obrazek
obrazek

středa 10.02.2021

  1. A) Hovězí vývar s nudlemi1,3,9
  2. B) Kulajda1,3,7
  3. 1) Grilovaný kuřecí plátek zapečený s listovým špenátem a sýrem, vařený brambor1,7
  4. 2) 100g Znojemská hovězí pečeně, houskový knedlík1,3,7
  5. 3) 100g Pečený bok v medové marinádě podávaný s jihočeským kočičákem1,10
  6. 4) 250g Drůbeží rizoto se zeleninou a kari, kyselá okurka9
  7. 5) 200g Těstoviny se šunkou a olivami sypané sýrem1,3,7

čtvrtek 11.02.2021

  1. A) Kuřecí vývar s krupicovými nočky1,3,9
  2. B) Květáková s vejcem1,3,7
  3. 1) 100g Pečená uzená krkovice, houskový knedlík, zelí1,3,7
  4. 2) 120g Kuřecí roláda, bramborová kaše, kyselá okurka1,3,7,10
  5. 3) 100g Opečená klobása, čočka na kyselo, kyselá okurka1
  6. 4) 100g Vepřové kostky na rozmarýnu a slanině, dušená rýže1,10
  7. 5) 250g Zapečené těstoviny s uzeným masem a vejci1,3,7
obrazek
obrazek

pátek 12.02.2021

  1. A) Česneková s bramborem a vločkami1,3,9
  2. B) Hráškový krém se smetanou1,7
  3. 1) 100g Kančí guláš, houskový knedlík1,3,7
  4. 2) Kuřecí plátek se zelenými fazolkami restovanými na česneku a slanině, vařený brambor1,7
  5. 3) 120g Kuřecí prsa špikovaná anglickou slaninou, sýrový přeliv, těstoviny1,3,7
  6. 4) Halušky s uzeným masem a se zelím1,3,7
  7. 5) Lasagne po boloňsku1,3,7

Kontakt

Dobrovského 1,
377 01 Jindřichův Hradec

info@zameckamastal.cz

Otevírací doba

Pondělí - Pátek: 11:30 - 22:00
Sobota: 11:30 - 24:00
Neděle: zavřeno

Rezervace a rozvoz

Michal Pauk - majitel a šéfkuchař

Mobil: +420 775 996 862

Spojte se s námi

Vyhledávání