Rozvoz jídel

obrazek

Pondělí

  1. A Hovězí vývar s nudlemi1,3,9
  2. B Čočková s párkem1

  3. 1 120g Soukenický mletý řízek se sýrem, bramborová kaše, okurka1,3,7,10
  4. 2 100g Maďarský vepřový guláš s houskovým knedlíkem1,7
  5. 3 120g Vepřová kotleta s nivou, vařený brambor, česnekový dip1,7
  6. 4 100g Císařské kuřecí nudličky(kuřecí prsa, pórek, oregáno, sójová omáčka), dušená rýže1
  7. 5 250g Těstovinový salát s kuřecím masem, zeleninou a jogurtem1,3,7

Úterý

  1. A Krupicová s vejcem1,3,9
  2. B Brokolicová s vejcem1,3,7

  3. 1 120g Kuřecí steak zapečený s brokolicí a sýrem servírovaný s vařeným bramborem a zelným salátem1,3,7
  4. 2 100g Pečený uzený bok, bramborový knedlík, špenát1,3,7
  5. 3 250g Slovácké halušky s uzeným masem a se zelím1
  6. 4 100g Pikantní hovězí soté podávané s dušenou rýží1,7
  7. 5 100g Pečený uzený bok podávaný s jihočeským kočičákem1
obrazek
obrazek

Středa

  1. A Kuřecí vývar se smaženým hráškem1,3,9
  2. B Kulajda1,3,7

  3. 1 100g Myslivecká hovězí pečeně, houskový knedlík1,3,7,9,10
  4. 2 150g Pečené kuře, vařený brambor, ovocný kompot1
  5. 3 120g Kuřecí jatýrka s pórkem a nivou, podávaná s dušenou rýží1,3,7
  6. 4 250g Těstoviny penne se šunkou, rajčaty a olivami1
  7. 5 200g Zapečená brokolice se šunkou, vejcem a sýrem, vařený brambor3,7

Čtvrtek

  1. A Hovězí vývar s rýží a hráškem1,3,9
  2. B Krémová česneková1,3,9

  3. 1 100g Kuře na paprice s houskovým knedlíkem1,3,7
  4. 2 100g Grilovaný vepřový plátek zapečený s listovým špenátem a sýrem, vařený brambor1,7
  5. 3 250g Špagety „INDIE“, sypané sýrem (kuřecí maso, pórek, smetana, hrášek)1,3,7
  6. 4 250g Srbské vepřové rizoto sypané sýrem, kyselá okurka3,7,9
  7. 5 100g Smažené celerové řízečky s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou1,10
obrazek
obrazek

Pátek

  1. A Kuřecí vývar s kapáním1,3,9
  2. B Dršťková1

  3. 1 100g Vepřová plec na žampiónech, houskový knedlík1,3,7
  4. 2 100g Přírodní kuřecí plátek, dušená rýže1,3,10
  5. 3 100g Smažený vepřový řízek, bramborová kaše, kyselá okurka1,3,7
  6. 4 120g Opečená klobása s hrachovou kaší, okurkou a restovanou cibulkou1,3,7
  7. 5 250g Kynuté ovocné knedlíky podávané se zakysanou smetanou

Kontakt

Dobrovského 1,
377 01 Jindřichův Hradec

info@zameckamastal.cz

Otevírací doba

Pondělí - Pátek: 11:30 - 22:00
Sobota: 11:30 - 24:00
Neděle: zavřeno

Rezervace a rozvoz

Michal Pauk - majitel a šéfkuchař

Mobil: +420 775 996 862

Spojte se s námi